nedeľa 3. januára 2010

Ako prehrať Firmware na Nokiách - Nokia Software Updater


Máte problémy s mobilom, hľadáte nové aktualizácie do svojho mobilného telefónu Nokia? Tak čítajte ďalej! Musím ešte dodať že novšie mobily už umožňujú prehrať FW aj rovno cez mobil cez internet.

Ak si chcete zistiť akú verziu máte potom v mobile vyťukajte *#0000# a mobil vám ukáže akú verziu Firmwaru (FW) máte, aká stará je a iné. Pokiaľ váš mobil umožňuje prehrať FW bez PC tak to môžete urobiť cez to menu (*#0000#). Príkazom *#0010# si zobrazíte predchadzajúcu verziu (pokiaľ bol FW už prehrávaný).


Najprv sa pozrieme či je pre váš mobil nejaký najnovší softvér. Je to možné vyhľadať aj cez mobil (u N82 ikonou Správca Zariadenia) .Choďte na stránky TU . A postupujte podľa návodu. Takže vyhľadajte 7 miestný kód pod batériou a vypíšte ho do políčka tým sa vám zobrazí najnovší FW. Teraz choďte TU a vyberte zo zoznamu svoj model, potom si vyberte jazyk a kliknúť dole na Načítať. Tak sa začne sťahovať program Nokia Software Updater . Po nainštalovaní pripojte mobil k PC cez režim PC Suite a zapnite program NSU. Kliknete na štart  a len potvrdzujete ďalej po nájdení pripojeného mobilu vám ukáže pozri obrázok. A vy kliknete na UPDATE. Upozorňujem že mobil by mal byť nabití doplna a potrebné veci si pre istotu zálohujte cez PC Suite a pozorne čítajte postup lebo program vás bude pekne navigovať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára