štvrtok 10. decembra 2009

Lockerz.com

Hodnotné ceny na internete ZADARMO






Pokiaľ chcete POZVANKU tak mi napište na mulica@centrum.sk
- CENY POSIELAJU Takže je to 100% overené.


Lockerz je internetová stránka, na ktorú sa dá dostať len s pozvánkou. Na tejto stránke nájdete obchod, exkluzívne videá, novú hudbu, hry, možnosť kontaktovať sa s priateľmi, a za všetko získať odmenu (zatiaľ veci ako hry, hudba nefunguju). Za touto spoločnosťou stoja majitelia svetového interentového obchodu Amazon.com. Spoločnosť odmeňuje každého zaregistrovaného tzv. PTZ bodmi. Lockerz bola založená v marci 2009 a 15.októbra 2009 spustila táto americká spoločnosť podporu pre celú Európu. Všetko vrátane registrácie je zadarmo.
Pokiaľ získate 20 ľudí ktorí sa zapoja tak sa stávate členom Z-Listu kde zadarmo vám pošlú Lockerz tričko a body sa vám zdvojnásobia na 4 za prihlásenie a 4 za odpoveď na otázku.


PRINCÍP:
Základom je zbierať body PTZ (ang. Pointz), ktoré získavate tým, že sa čo najčastejšie prihlásite na stránku LOCKERZ.COM a odpoviete na dennú otázku (získate 4 PTZ body). Za nazbierané body si potom môžete nechať poslať zadarmo ľubovolný predmet z obchodu podľa Vášho výberu. Istý počet PTZ získate už registráciou, kde je na začiatku krátka hra na nazbieranie prvých 30-40 bodov podľa šikovnosti mne sa podarilo len asi 16, ďalšie získate vyplnením ankety dňa kliknutím dole vpravo na DAILIES a potom len odpovedať na otázku, a jedenkrát denne 2PTZ za prihlásenie sa. Spôsobov na získanie PTZ budov stále pribúda. Za všetky získané PTZ si môžete objednať naozaj zaujímavé ceny, tie sa postupom času menia. Od krytov na mobil, cez rôzne MP3 prehrávače, kabelky, hodinky, X-BOX, Playstation 3, LCD televízory či notebooky Apple, DELL... Ceny a rovnako aj ich hodnota v PTZ sa mení a ich počet je obmedzený. Pokiaľ máte dostatočný počet PTZ, treba si počkať na Váš vytúžený darček ale treba mať aj štastie lebo ceny rýchlo ubudnú.
PRÍKLAD NÁKUPU:

4GB Shuffle prehrávač od Apple stojí 200 PTZ a Ipod Touch 8GB stojí 325 PTZ. Registrácia zaberie najviac 5 minút a získanie bodov maximálne 2 minúty denne (podľa rýchlosti pripojenia na internet).
Pokiaľ chcete POZVANKU tak mi napište na mulica@centrum.sk váš email.
UPOZORNENIA:
1. stránky LOCKERZ sú len v anglickom jazyku, ale to nevadi stačí mať zaklady AJ2. registrácia na maily AZET.SK nefungujú , použijte napr. centrum.sk alebo gmail.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára