utorok 22. decembra 2009

Martin Chodúr - prvá československá Superstar





BlueBoard.cz


A je to tu Martin Chodúr sa stal výťazom ČeskoSlovenskej superstar. Nedeľný finálový večer sa mu podľa mňa podaril lepšie ako súperovi Mirovi Šmajdovi, môjmu favoritovi a preto som bol s rozhodnutím spokojný myslím že podľa výkonu dalo viac ľudí hlas práve Martinovi. Podľa hlasovania na jednej slovenskej stránke ktorého sa zúčasnilo až  4455 ľudí mal prevahu Miro s 79% a Martin mal tým pádom len 21% . Podľa ankety na tomto blogu, ktorého sa zúčasnilo 151 hlasujúcich prevažne z česka mal zas prevahu Martin Chodúr s 78% a Miro mal tak len 22% . Na stránkách Birdz.sk  mal Miro 67% a Martin 33%. To len dokazuje obrovskú podporu Mira na Slovensku a Martina v Česku. Osobne som nepoznal nikoho z môjho okolia ktorý by držal palce Martinovi, tj. východ Slovenska. Ale je zjavné že Miro mal veľkú podporu aj Česku a Martin na Slovensku ale proste ľudia si skôr držia zástupcu svojho štátu, preto treba pozerať na to že Čechov je 2x viac ako Slovákov aj preto vyhral Martin, vo svojej krajine mal väčšiu podporu ako Miro. Myslím že do hlasovania zasiahlo aj stávkovanie keďže Martin mal nižší kurz a keďže veľa ľudí stavilo práve na Martina favorita od začiatku tak aj tí hlasovali práve pre Martina už len z toho aby vyhrali stávku. Ja som vedel od začiatku že Martin to vyhrá. Musím povedať že ma prekvapilo že vo finále bolo poslaných len 1 a štvrť milióna hlasov, len pre porovnanie u nás na Slovensku v prvej superstar prišlo cez milión hlasov čím vyhrala Katka Koščova a to hlasovalo len Slovensko. Okrem iného boli predstavené aj výsledky ankiet o :


Najlepší úsmev SuperStar
Thomas Puskailer
Najlepší imidž SuperStar
Marta Jandová a Dara Rolins
Najlepší účastník Hviezdnej pechoty
Ivan Kandráč

Myslím, že to bolo dosť trápne okrem Ivana Kandráča. Dosť ma prekvapil aj BONUS pre výťaza, kde to malo byť jednoznačne pre toho druhého, prečo by jeden mal vyhrať titul ČS superstar 100 000 Eur a aj bonus. Našťastie to spravili tak, že bonus dali obidvom čo hlavne pre Mira bolo niečo neuveriteľné lebo dostal skvelú gitaru v hodnote 1000 Eur. Každopádne až čas ukáže kto to dotiahne najďalej, kto využije šancu. Držím palce obidvom, nech sa im darí a vydajú čo najskôr svoje CD.

2 komentáre:

  1. Pěkně řečeno.... ale chtěl bych vidět výsledky hlasování ve finále!!!! kdo měl kolik hlasů!!! A jinak krásné vánoce všem!! ahoj milan

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to si mozes pozriet v clanku http://mulo-mobile.blogspot.com/2010/01/vysledky-hlasovania-ceskoslovenskej.html , vysledky boli publikovane len nedavno.

    OdpovedaťOdstrániť