nedeľa 27. decembra 2009

Prekladače slov, viet a internetových stránok

Určite sa vam stalo, že ste sa na internete dostali na kvalitné stránky, ktoré ale neboli vo vašom rodnom jazyku preto ste ich pre neznalosť jazyka museli opustiť. Ale tomu je už koniec vďaka Google translator a Bing translator.

Google Translator
Nájdete ho na stránke http://www.translate.google.com/ . Umožňuje preklad slova, celej vety alebo aj internetovej stránky. Prekladá do veľkého počtu jazykov a pokiaľ prekladaný jazyk nepoznáte tak ma voľbu Rozpoznať jazyk .
Momentálne podporuje tieto jazyky: afrikánsky, albánsky, anglicky, arabsky, bělorusky, bulharsky, česky, čínsky, dánsky, estonsky, filipínsky, finsky, francouzsky, galicijsky, hebrejsky, hindsky, holandsky, chorvatsky, indonésky, irsky, islandsky, italsky, japonsky, jidiš, katalánsky, korejsky, litevsky, lotyšsky, maďarsky, makedonsky, malajsky, maltsky, německy, norsky, persky, polsky, portugalsky, rumunsky, rusky, řecky(grécky), slovensky, slovinsky, srbsky, svahilsky, španělsky, švédsky, thajsky, turecky, ukrajinsky, velšsky, vietnamsky



Bing Translator  
Nájdete ho na stránke www.microsofttranslator.com. Umožňuje preklad slova, celej vety alebo aj internetovej stránky. Je od veľkej firmy Microsoft a podporuje menej jazykov ako prekladač od Google . Podporuje aj voľbu Automaticky rozpoznať pokiaľ nepoznáte prekladaný jazyk. Bohužiaľ na rozdiel od prekladača od Google nepodporuje Slovenský jazyk len Český.
Momentálne podporuje tieto jazyky: Angličtina, Arabčina, Čeština, Čínština (tradičná), Čínština (zjednodušená), Dánčina, Francúzština, Gréčtina, Hebrejčina, Holandčina, Japončina, Kórejčina, Nemčina, Poľština, Portugalčina, Ruština, Španielčina, Švédčina, Taliančina, Thajština.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára